Om Juell Cosmetics

Juell Cosmetics er merkevaren til bedriften min Selma Juell Breen. Selma Juell Breen er meg, og driver Juell Cosmetics alene. Jeg startet opp Juell Cosmetics UB i fjor sammen med to medelever i valgfaget entreprenørskap. Dette var en skoleoppgave. Ungdomsbedriften er nå er avviklet, som en del av vurderingen. Men, jeg valgte å fortsette videre med bedriften og visjonen min. Jeg har sendt inn en samordna registermelding for opprettelse av et enkeltpersonsforetak i brønnøysundregisteret. 

Mitt merkevare baserer seg på å være inkluderende, kreativ og å spre et godt budskap. Mine produkter er for alle aldre og kjønn. Jeg vil at mine produkter skal hjelpe deg med å være i kontakt med din feminine side. Jeg vil at mine produkter skal få deg til å føle deg vakker og selvsikker.

Juell Cosmetics selger cruelty free og hjemmelagde kosmetiske produkter av god kvalitet og pris. Dyrevelferd er en viktig verdi for meg og bedriften min. Derfor, er produktene mine cruelty free. Vi støtter ikke dyretestet produkter. Produktene og ingrediensene brukt for våre produkter er produsert av TKB Trading. De har en skrevet uttalelse angående deres cruelty free produkter.

«Vi bekrefter herved at fargetilsetningsstoffene vi selger ikke har vært gjenstand for dyreforsøk for kosmetiske formål av eller på vegne av dette selskapet siden 12/31/1990. Vi kontakter regelmessig våre leverandører og ber om oppdaterte erklæringer om ikke-testende dyr for å holde denne uttalelsen oppdatert. Noen av ingrediensene våre er avledet av dyr, og vi prøver å gjøre det klart på nettstedet vårt. Eksempler inkluderer biovoks, lanolin, silkepulver og perlepulver og ethvert fargetilsetningsstoff som inneholder karmin. Dyreforsøk utføres imidlertid ikke på disse materialene. Siden ingrediensene har blitt solgt trygt i over 50 år i farging av matvarer, medisiner og kosmetikk, er det ikke nødvendig med ytterlige testing på dyr eller på en annen måte.

TKB Trading, LLC har ikke bestilt eller utført dyreforsøk for å evaluere produktsikkerhet på noen av disse fargestoffproduktene.

Kaila Westerman

CEO

TKB Trading, LLC.»

Selma Juell Breen

Organisasjonsnummer: 

Norsk