Om oss

Juell Cosmetics UB er en ungdomsbedrift som består av tre styremedlemmer. Selma Juell Breen er daglig leder av bedriften. Vår bedrift fokuserer på ha en sin helt egen unike stil med et godt budskap. 

Vi selger cruelty free og hjemmelagde kosmetiske produkter av god kvalitet og pris. En viktig sak for Juell Cosmetics UB er dyrerettigheter. Vi støtter ikke dyretestet produkter. Dyrene lever deres stakkars liv i laboratorier og blir testet med giftige kjemikalier. Produktene og ingrediensene brukt for våre produkter er produsert av TKB Trading. De har en skrevet uttalelse angående deres cruelty free produkter.

«Vi bekrefter herved at fargetilsetningsstoffene vi selger ikke har vært gjenstand for dyreforsøk for kosmetiske formål av eller på vegne av dette selskapet siden 12/31/1990. Vi kontakter regelmessig våre leverandører og ber om oppdaterte erklæringer om ikke-testende dyr for å holde denne uttalelsen oppdatert. Noen av ingrediensene våre er avledet av dyr, og vi prøver å gjøre det klart på nettstedet vårt. Eksempler inkluderer biovoks, lanolin, silkepulver og perlepulver og ethvert fargetilsetningsstoff som inneholder karmin. Dyreforsøk utføres imidlertid ikke på disse materialene. Siden ingrediensene har blitt solgt trygt i over 50 år i farging av matvarer, medisiner og kosmetikk, er det ikke nødvendig med ytterlige testing på dyr eller på en annen måte.

TKB Trading, LLC har ikke bestilt eller utført dyreforsøk for å evaluere produktsikkerhet på noen av disse fargestoffproduktene.

Kaila Westerman

CEO

TKB Trading, LLC.»

Juell Cosmetics UB

Organisasjonsnummer: 914925967 

Norsk