Kjøpsbetingelser

 

 

Returrett og Refusjon:

For returrett må produktet fortsatt være i emballasjen og være ubrukt. Du må også sende inn kjøpsbevis (dette kan være mailen du fikk da du kjøpte produktet og bilder/videoer av skaden). Vi erstatter kun varer som er skadet.

Angreretten vår gjelder i 14 dager. Du får muligheten til å motta et produkt til tilsvarende pris, eller full refusjon. Etter 14 dager er det ikke mulighet for å returnere varen og få refusjon, eller et nytt produkt.

Vi vil inspisere produktet du sendte tilbake og sende deg en mail hvor vi enten godkjenner eller avviser din refusjon. Dersom vi godkjenner din refusjon, vil vi overføre beløpet eller sende ut den nye pakken i løpet av et døgn (gjelder kun ukedager).

Tapte pakker eller forsinkelser:

Hvis pakken din er forsinket med 14 dager, tilbyr Juell Cosmetics 50kr rabatt ditt på neste kjøp. Dersom pakken din ikke kommer frem innen 28 dager, anser vi pakken din som tapt og du får muligheten til å få full refusjon eller et nytt produkt til tilsvarende pris.

Om du ikke har mottatt din refusjon kan du kontakte oss på mail: Selma@juellcosmetics.no

Hvordan returnere:

Kontakt Juell Cosmetics på mail, hvor du beskriver hva som er galt med produktet, tapte pakker og/eller forsinkelser. Deretter leverer du produktet i sin emballasje til postkontoret og sender den tilbake til oss.

Fraktkostnader inngår ikke i vår refusjon, og er noe du som kunde selv må dekke for retur av vare. Ved retur vil beløpet bli overført til samme kort som ble brukt under kjøpet.

Betaling:

Mastercard, Visa, Paypal og American Express er betalingsmetoder vi aksepterer. Beløpet blir belastet samme dag som vi sender ut pakken.

Levering:

Fra da du bestiller pakken til den sendes pleier det å ta 24 timer (med unntak i helgene). Pakkene leveres i postkassen din gjennom Bring. Bring bruker 2-3 dager på levering, avhengig av hvor i landet du bor, men de har ingen tidsgaranti.

Konfliktløsning og firmainformasjon:

Klager blir svart og behandlet gjennom Juell Cosmetics sin mail: Selma@juellcosmetics.no

Juridisk navn: Juell Cosmetics UB

Organisasjonsnummer: 925914967

Adresse: Nordhagaveien 6D 0491, Oslo

 

Norsk